r
Nosalty Logó

Sajttal töltött virsli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Muci
Sajttal töltött virsli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 928 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 1856 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 335 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.3 g

Zsír

  • Összesen
    82.6 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    176 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3675.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    663 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    471 mg
  • Nátrium
    2437 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    127.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    249 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    248 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 928 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.7 g

Zsír

  • Összesen
    165.2 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    353 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7350.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    1326 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    942 mg
  • Nátrium
    4874 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    498 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    497 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1856 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    29.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1329.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    240 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    881 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 335 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A virslikről eltávolítjuk a héját.
  2. A közepén hosszában bevágjuk, úgy hogy 2-2 cm egészben maradjon mindkét végén.A végein keresztben ejtünk egy kis vágatot.
  3. A sütőedénytvagy tepsitolajjal kikenjük és beborítjuk a szeletelt baconnal.
  4. A kolbászt vékony (2 mm) karikákra szeleteljük, a sajtbólfél cmszéles, 10 cm hosszú hasábokat vágunk.
  5. A sajtot beletesszük a virsliken ejtett hasítékba, 1-1 kolbászkarikát dugunk a két végén lévő nyílásba.
  6. Tepsibe rakosgatjuk a virsliket és előmelegített sütőben 200 fokonkb. 20 percigsütjük, amíg a sajt megolvad éskissé megpirul a teteje.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 32 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 37685
  • Feltöltés dátuma: 2009. február 12.

Ajánló

Friss kenyérrel a legjobb. Mustárt, ecetes tormát adhatunk hozzá.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Előfordul, hogy hirtelen kell valami meleg vacsorát varázsolni az asztalra. Olyankor jól jön ez a  gyorsan elkészíthető egyszerű fogás.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Nagyon finom kaja, és gyors is. Én a baconnel betekerem a virsliket. Nagyon fini, és még Dóra is megeszi, aki nem rajong a virsliért .

Törölt felhasználó

Én a virsli réseibe fokhagyma szeletkéket szoktam tenni és sajtot és körbe tekerem bacon szalonnával! Nagyon finom ahogyan összeérnek az ízek és akár mikroba is meg lehet csinálni,ha nincs kéznél süt?!

Törölt felhasználó

Sziasztok! Én ezt kolbász és bacon nélkül szoktam készíteni úgy, hogy leöntöm a sajtos virsliket tejföllel, amit mustárral, sóval, borssal, majoránnával és egy kicsi szerecsendióval ízesítek. A tetejére pedig reszelt sajtot szórok, és úgy sütöm meg. Nagyon finom, érdemes kipróbálni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek