Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vegyes húscsíkok

Vegyes húscsíkok
Vegyes húscsíkok
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszer sok apró húsdarab maradt meg a nap végére és gondolkozni kezdtem, mit is lehetne készíteni belőlük. Nem kellett sokat töprengeni, hamar megszületett az ötlet. Szerencse, hogy mind puha húsok és hamar elkészülnek, így 10 perc alatt kész is van.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Puliszkával, krumplipürével vagy parasztkrumplival tálaljuk. Vegyes savanyúság talál hozzá.
 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket és a húsokat is julienne-re vágjuk.
  2. Egy nagyobb serpenyőben megforrósítjuk az olajat, majd megpároljuk benne a zöldségeket.
  3. Hozzátesszük a húscsíkokat is, és összekavarva pároljuk, majd lepirítjuk egy kicsit. Sózzuk, borsozzuk. 
  4. Ezután rálocsoljuk a bort és a húslevet, kevergetjük, és lassú tűzön zaftjára pároljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 218
elküldve: 1
receptkönyvben: 37
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Boti

Mióta szakács: 2010.03.08.
24 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fehérboros-gombás húscsíkok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

494
borjúhús 20 dkg
sertésszűz 20 dkg
csirkemell filé 20 dkg
fokhagyma 15 g
vöröshagyma 30 g
paprika 30 g
gomba 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
marha alaplé 100 ml
fehérbor 50 ml
napraforgó olaj 25 ml