Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vegán pesto

Vegán pesto
Vegán pesto
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A friss hozzávalók mindig finomabb ételeket eredményeznek, mint a boltban vett társaik.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Tésztába, rizsbe keverve, salátához adva, szószként kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fenyőmagot és az élesztőpelyhet összedaráljuk. Egy tálba öntjük, félretesszük.
  2. A bazsalikomleveleket és az olívaolajat is összeturmixoljuk, ha kell, két adagban. A fenyőmagos keverékhez adjuk.
  3. A fokhagymát összetörjük és a citromlével együtt a keverékhez adjuk.
  4. Sóval és borrsal ízesítjük.
  5. Egy légmentesen záró dobozban a hűtőben tárolhatjuk pár napig.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 376
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

sajtmentes pesto, enyhe pesto, élesztőpelyhes pesto

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

213
bazsalikom 15 g
fenyőmag 50 g
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 4 ek
citromlé 1 ek
0.25 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
élesztőpehely 1 kávéskanál