Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült lazac

Sült lazac
Sült lazac
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvelt és könnyen hozzáférhető halfélénk a lazac, ami persze nagyon egészséges is, és ha jól van elkészítve, akkor nagyon gyorsan el is fogy. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt zöldségekkel és citrom frissen facsart levével meglocsolva forrón tálalom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kifilézzük, lepikkelyezzük a halat, alaposan megmossuk, és papírtörlőre helyezve szárítjuk. Megmossuk, és felaprítjuk a petrezselymet és a fokhagymát (kis lyukú sajtreszelőn lereszeljük, így könnyebben fel tudjuk használni).
  2. A hal mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a fokhagymával és a petrezselyemmel, és 10 percig pihentetjük.
  3. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, és a halszeleteket a bőrös felével lefelé belehelyezzük, és néhány percig sütjük, majd egy spatula segítségével óvatosan megfordítjuk, és szintén néhány perc alatt készre sütjük.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 325
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Juhász István

Mióta szakács: 2020.05.30.
34 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres lazac

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

322
lazac 70 dkg
vaj 5 dkg
himalája só 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd
négyszínű bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
citromlé 1 citromból nyert