Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Útifű maghéjas vegán málnahab desszert

Útifű maghéjas vegán málnahab desszert
Útifű maghéjas vegán málnahab desszert
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretek az útifű maghéjjal kísérletezni, eddig még eléggé sikeresen. Ez a nyers desszert is ilyen alkalomból készült.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Fagyasztott vagy friss málnából is elkészíthető.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kesudiót előzőleg áztassuk be vízbe. Ezután az összes hozzávalót turmixoljuk össze, az útifű maghéjat a végén keverjük hozzá.
  2. Ha az útifű maghéj besűrítette a málnahabot, poharakba rakjuk. Málnával, pirított darált mandulával és mentalevéllel díszíthetjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 316
elküldve: 0
receptkönyvben: 69
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 3 főre
babakonyha: baba 18-24 hónap
fogyókúra: paleolit fogyókúra
fogás: desszert

egyéb elnevezések

nyers desszert, reform desszert, málnahab, útifű maghéjas málnahab, cukormentes desszert

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

140
kesudió 5 dkg
útifű maghéj 0.5 ek
méz 1 ek
málna 5 dkg
kókuszolaj 1 teáskanál