Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos Latte Macchiato krém

Joghurtos Latte Macchiato krém
Joghurtos Latte Macchiato krém
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az instant kávét felolvaszthatjuk 1-2 ek forró vízben is, majd lehűtve keverjük a joghurthoz. A krémet tálalhatjuk kevés kakaóval vagy fahéjjal megszórva. 

hozzávalók / 4 adag

A natúr krémhez:

A kávés krémhez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A natúr krémhez: A zselatint 10 percet hideg vízben áztatjuk. A joghurtot elkeverjük a kétféle cukorral. A zselatint kicsavarjuk, felolvasztjuk, majd a joghurthoz keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a kocsonyásodó krémhez keverjük. A krém felét elosztjuk 4 pohárba, kb. 30 percre hűtőbe tesszük. A maradék krémet szobahőmérsékleten hagyjuk.
  2. A kávés krémhez: A zselatint 10 percet hideg vízben áztatjuk. A joghurtot elkeverjük a cukorral és a kávéval. A zselatint kicsavarjuk, felolvasztjuk, majd a kávés joghurthoz keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a kocsonyásodó krémhez keverjük. A kávés krémet elosztjuk a natúr krémre, kb. 30 percre hűtőbe tesszük.
  3. A maradék natúr krémet elkeverjük, és a kávés krémre osztjuk. A krémet legalább 4 órára hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 421
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
alkalom: Anyák napja, buli receptek, szilveszter, Valentin-nap
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kávés pohárkrém, joghurtos kávés pohárkrém, csíkos pohárdesszert

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

419
lapzselatin 3 db
görög joghurt 400 g
cukor 40 g
vaníliás cukor 2 teáskanál
habtejszín 100 g
lapzselatin 2 db
görög joghurt 250 g
instant kávé 2 ek
cukor 50 g
habtejszín 100 g