Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós narancslekváros palacsinta

Túrós narancslekváros palacsinta
Túrós narancslekváros palacsinta
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy fejedelmi palacsinta. Próbáljátok ki. Akár a vasárnapi asztalra is kerülhet.

hozzávalók / 4 adag

Palacsinta tészta

Töltelék

Tetejére

Sütéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát  összekeverjük úgy, hogy egy folyékony állagú tésztát kapjunk. 1 órát pihentetjük.
  2. Egy palacsintasütőben az olajat felhevítjük, s megsütjük a palacsintákat. Kb. 10 palacsinta lesz ebből az adagból.
  3. A palacsintát megtöltjük túróval, tejföllel és Cointreau-val ízesített narancslekvárral. Összetekerjük, kanalazunk rá tejfölt, szórunk rá cukrot, s kandírozott narancshéjat.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 145
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

túrós palacsinta narancslekvárral, narancslekváros túrós palacsinta, túrós tejfölös palacsinta narancslekvárral

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsanett114
zsanett114 Sun, 2013-11-17 16:04

HOL A RECEPTKÖNYVEM? Egyébként ez az egész megújulás egy rémálom!

Rehova Kata
Miss Lemon / Rehova Kata Sun, 2013-11-17 21:36

Kedves Zsanett114!
A receptkönyved nem veszett el, az oldal jobb felső részén láthatod a saját profilod, mellette a szakács oldal gombját, amellett pedig egy kis könyv ikont, amire kattintva a receptkönyvedhez juthatsz.
Reméljük, sikerül megszoknod az újításokat és továbbra is örömed leled majd az oldalban!
Üdv:
Kata

548
finomliszt 25 dkg
tojás 1 db
tej 3 dl
ásványvíz 1 dl
cukor 1 csapott ek
tehéntúró 20 dkg
tejföl 1.5 dl
narancslekvár 10 teáskanál
tejföl 0.5 dl
porcukor 2 teáskanál
kandírozott narancshéj 1 ek
napraforgó olaj 1 ek