r
Nosalty Logó

Grillezett tenger gyümölcsei vörös babbal és salátával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Grillezett tenger gyümölcsei vörös babbal és salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 444 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 888 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 123 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1557.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    497 mg
  • Nátrium
    765 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    266 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    300 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    119 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    288 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    2212 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1288 micro
Összesen 444 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.9 g

Zsír

  • Összesen
    36.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3114.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    994 mg
  • Nátrium
    1531 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    531.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    599 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    28 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    238 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    576 micro
  • Kolin:
    254 mg
  • Retinol - A vitamin:
    225 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    4423 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    2575 micro
Összesen 888 kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    431.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    613 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    356 micro
  • Lut-zea
    357 micro
Összesen 123 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Bepácoljuk a tenger gyümölcseit a citromléből, fokhagymából, sóból, borsból, olívaolajból álló pácba (aki csípősen szereti, tehet bele chilipelyhet vagy krémet).
  2. A bepácolt tenger gyümölcseit grill rácson aranybarnára sütjük, közben elkészítjük a salátát.
  3. A saláta mixet folyó víz alatt megmossuk, majd lecsöpögtetjük, közben a rá való dresszinget egy tálban összekeverjük, ami nem más mint citromlé, olívaolaj, só, bors tetszőleges arányú keveréke! Az apróra vágott zöld fűszert, a félbevágott koktélparadicsomot, a saláta mixet és a dresszinget összekeverjük egy tálban.
  4. Végezetül melegen tálaljuk a grillezett tenger gyümölcseit a friss salátával és a konzerv vörös babbal, plusz szószként egy chilis-ketchupos variációt kínálatunk mellé!
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 2867
  • Feltöltés dátuma: 2018. augusztus 08.

Ajánló

Ajánlom azoknak, akik szeretik a különleges párosítás az izgalmas ízeket! Nagyon szeretjük, mivel hamar megvan, könnyű vacsora! :) Jó étvágyat kívánok hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fontos, hogy a tenger gyümölcsei mix mindig friss legyen, illetve a saláta mix is! A vörös bab helyett használhatunk kukoricát vagy bébi répát!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!