Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalsaláta pirított lenmaggal

Tonhalsaláta pirított lenmaggal
Tonhalsaláta pirított lenmaggal
12 perc / előkészület: 10 perc sütés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kívántam valami finomat, egészségeset és halasat... A pirított lenmag fantasztikus ízt adott a salátának, a vinaigrette öntet mindig adu ász,  és a csíkokra vágott sült tojásfehérje sem ártott neki (a délelőtt sütött kakaós kalácsból maradt, de mindenképp fel akartam használni).

Ez lett belőle :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat és fehérborecetet összekeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a kész alap vinaigrette öntetünket a salátára öntjük.
  2. Közben néhány perc alatt megpirítjuk a lenmagot, egy másik serpenyőben pedig megsütjük a tojásfehérjét. Ha elkészült, kicsi csíkokra vágjuk. A tojást, lenmagot, felkockázott sajtot, tonhalat öntsük a salátára, és alaposan keverjük össze.
  3. Azonnal fogyaszthatjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 865
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Lester

Mióta szakács: 2017.01.09.
9 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

salátakeverék tonhallal, lenmagos halsaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

222
salátakeverék 15 dkg
tonhalkonzerv 12 dkg
camembert sajt 5 dkg
lenmag 1 ek
tojásfehérje 3 db
olívaolaj 2 ek
fehérborecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint