Nosalty Logó

Tonhalas tészta Juditta konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Tonhalas tészta Juditta konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 20% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 529 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1059 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 294 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1017.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    438 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    215 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    241 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 529 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.7 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2035.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    248 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    876 mg
  • Nátrium
    678 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    149.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    115.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    430 micro
  • K vitamin:
    71 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    482 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 1059 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    565.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    243 mg
  • Nátrium
    188 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    120 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 294 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kifőzzük a tésztát sós vízben.
  2. A tonhalkonzerveket kiönjük egy tálba, és villával összetördeljük.
  3. Petrezsemzöldet felaprítjuk.
  4. A kifőtt tésztát leszűrjük, összekeverjük az olajos tonhallal, petrezselyemzölddel, és ízlés szerint borsozzuk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7058
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 13.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gyorsan készíthető, finom recept, mindig hasznos.

Hozzászólások

Éva-Anyóca

Nyami :-o Köszönöm, szép napot kívánok! Éva-Anyóca

Törölt felhasználó

Szívesen! Jó étvágyat kívánok! :D

Törölt felhasználó

Rengeteg új receptet ismertem meg itt, sokat ki is próbáltam . Pl. Zabkorpás palacsinta szuper jó volt, különböz? zöldséges tészták, sütés nélküli sütik. Nagyon örülök hogy megismerhettem ezt az oldalt 60-an felül sem szégyellek új recepteket tanulni, kipróbálni. Jó étvágyat kívánok minden kedves szerkeszt?nek és hozzászólónak.

Törölt felhasználó

Koszonjuk szepen Valeri! " A jo pap is holtig tanul...." :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lehet citromleved anélkül, hogy felvágnád a citromot

Bosszantó, ha csak egy kis mennyiségű citromlére van szükséged, mégis félbe kell vágnod egy citromot, ami aztán sokkal gyorsabban megromlik, és mehet a kukába. Ezzel a trükkel azonban nem kell felvágnod a citromot ahhoz, hogy hozzájuss a savanyú nedűhöz.

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.