Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas-rukkolás-ketchupos quesadilla

Tonhalas-rukkolás-ketchupos quesadilla
Tonhalas-rukkolás-ketchupos quesadilla
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a quesadillát, és eddig még paradicsomosan soha nem készítettem. Most így is kipróbáltam, és nagyon finom paradicsomosan is, így gyorsan elfogyott.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalról leöntjük az olajat, és egy tálba tesszük. Villával összetörjük.
  2. Hozzáadjuk a lereszelt sajtot, a ketchupot. Összekeverjük. Hozzáadjuk a leöblített, leszárított rukkolát és bazsalikomot. Sózzuk, borsozzuk. Jól összekeverjük.
  3. Egy serpenyőbe teszünk 1tk olajat, bekenjük vele a serpenyőt. Felforrósítjuk, és beleteszünk egy tortilla lapot. Megsütjük, megfordítjuk, és az egyik felére halmozzuk a töltelék 1/6-át. Ráhajtjuk a másik felét, és egy lapáttal meglapítgatjuk. Ha megsült átfordítjuk, és ezt is megsütjük. (Tortilla laponként a sütés kb 2-3 perc.)
  4. A többi tortilla lapot is így készítjük el. Forrón tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 293
elküldve: 1
receptkönyvben: 62
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

quesadilla, tonhalas tortilla, rukkolás tortilla, ketchupos-tonhalas tortilla

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

627
tortilla lap 6 db
tonhalkonzerv 160 g
trappista sajt 12 dkg
ketchup 120 g
rukkola 3 dkg
bazsalikom 1 marék
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 6 teáskanál