Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas padlizsánkrém

Tonhalas padlizsánkrém
Tonhalas padlizsánkrém
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy másfajta padlizsánkrém. A krémet ízesíthetjük kevés curry porral vagy apróra vágott kapribogyóval is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt mossuk, szárazra töröljük, majd elfelezzük. A vágott felülettel lefelé egy tepsibe rakjuk.
  2. 225 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.
  3. Sütőből kivesszük, majd a padlizsán húsát egy kanál segítségével kikaparjuk, és hagyjuk szűrődni.
  4. A padlizsánt, az apróra vágott chilit, a gyömbért és a tonhalkonzervet (az olajjal együtt) egy edénybe tesszük, majd botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal, citromlével fűszerezzük.
  • sütési hőfok: 225°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 454
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

olajos halas padlizsánkrém, padlizsános tonhalkrém, halas padlizsánkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

141
padlizsán 2 db
tonhalkonzerv 185 g
chili 1 db
gyömbér 0.5 teáskanál
citromlé 0.5 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint