Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött paprika Manci Szabó konyhájából

Töltött paprika Manci Szabó konyhájából
Töltött paprika Manci Szabó konyhájából
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyors, finom egytálétel.

 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomlevet a passzírozott paradicsomokkal és a leveskockával kissé előfőzzük egy 5 literes edényben, ízesítjük.
  2. A gyors rizst megfőzzük.
  3. A darált húsból, rizsből, sóval, borssal, vágott vöröshagymával gombócokat készítünk.
  4. 2 db paprikát megtöltünk húsgombóccal, a többi fűszeres darált húsból gombócokat formázunk. Amikor a paradicsomlé elkezd forrni, a közepes nagyságú gombócokat beletesszük, mellé a töltött paprikát is.
  5. Fedő nélkül főzzük a húsgombócokkal együtt kb. fél órát, közepes lángon, közben még ízesítjük.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 765
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Manci Szabó

Mióta szakács: 2014.11.22.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött paprika, húsgombócok paradicsommártásban, töltött paprika húsgombóccal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

505
paradicsomlé 10 dl
paradicsom 4 közepes db
vöröshagyma 2 közepes db
paprika 2 közepes db
darált sertéshús 50 dkg
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
gyors rizs 20 dkg
babérlevél 1 db
cukor 1 teáskanál
leveskocka 1 db