r
Nosalty Logó

Töltött kenyér

Nathan
Töltött kenyér
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

938
Kalória
34.1g
Fehérje
83.4g
Szénhidrát
52.3g
Zsír
132.9g
Víz
110g
Koleszterin
6.9g
Élelmi rost
12.2g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 938 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 5626 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 286 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.1 g

Zsír

  • Összesen
    52.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2318.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    435 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    1350 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    83.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    132.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    263 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    258 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 938 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    204.8 g

Zsír

  • Összesen
    313.8 g
  • Telített zsírsav
    145 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    660 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13912.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    343 mg
  • Kálcium
    2607 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    502 mg
  • Foszfor
    2295 mg
  • Nátrium
    8099 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    500.2 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

Víz

  • Összesen
    797.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1577 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    915 micro
  • Kolin:
    345 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1551 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    456 micro
Összesen 5626 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    706.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    411 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    40.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 286 kcal

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük, a kenyeret bevagdossuk. A hozzávalókat felvágjuk a kívánt formára. A tejfölt kikeverjük a fokhagymaporral, sóval, borssal és kaporral.
  2. A szeletek közt megkenjük a tejföllel, majd minden alapanyagból körülbelül arányosan dugdosunk közzé.
  3. Lefedjük fóliával, és bedugjuk a sütőbe 25 percre, majd levesszük a fóliát, és így sütjük tovább, míg piros nem lesz a kenyér teteje. Akkor kivesszük, megszórjuk sajttal, és az egészet rápirítjuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 60 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Egyszer elkészítettük, egy baráti főzés alkalmával, és gondoltam, megismétlem. Az eredmény nagyon finom és laktató egy finom hozzáillő salátával, vagy akár nélküle is. Nem kétszemélyes kaja, mert melegen a legfinomabb, de ha marad holnapra, az sem baj! :)

További receptek

Bodag

A bodag, más néven cigánykenyér egy igazán egyszerű lepénykenyér fajta. A tésztába libazsír kerül, ami igazán különleges ízt ad neki. Sütőben és serpenyőben is elkészíthető, ...

Simon Gábor

Yudane szendvicskenyér

A yudane egy zseniális japán technika, amivel magasabb szintre lehet emelni a szendvicskenyér minőségét. Lényege, hogy 1:1 arányban kell összekeverni forró folyadékkal, így a hőkezelés ...

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...