r
Nosalty Logó

Töltött csirkemellrolád

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Bodnár Évi
Töltött csirkemellrolád
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 987 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 2956 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 176 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    50.6 g

Zsír

  • Összesen
    72.8 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    336 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1953.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    346 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    481 mg
  • Nátrium
    1004 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    189 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    158 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    265 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    452 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1167 micro
Összesen 987 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    151.8 g

Zsír

  • Összesen
    218.4 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    1007 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5861.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    1037 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    190 mg
  • Foszfor
    1444 mg
  • Nátrium
    3013 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    567 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    756 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    52 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    182 micro
  • K vitamin:
    473 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    794 mg
  • Retinol - A vitamin:
    643 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1356 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3502 micro
Összesen 2956 kcal
  • 15% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    13.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    355.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    183 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    213 micro
Összesen 176 kcal

Elkészítés

  1. Éles késsel vékonyra (3-3 szeletre) vágjuk a fél-fél csirkemell filét, kicsit kiveregetjük, finoman megsózzuk.
  2. Kevés zsiradékon megfuttatjuk a felkarikázott újhagymát, rádobjuk a pici kockákra vágott kolbászt és sonkát, pici sót, és fedő alatt, alacsony lángon 4-5 percig pároljuk. Ráöntjük a kevés sóval, villával felvert tojásokat, és megsütjük. Még forrón belekeverjük a lereszelt sajtot is.
  3. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a hússzeleteket az alábbi módon: Egy evőkanálnyi tölteléket rákenünk a filére, és a szélesebb szélénél kezdjük feltekerni úgy, hogy minden hajtás után kicsit megnyomjuk a feltekert részt, utána hajtjuk tovább. Ezzel a módszerrel tömörítjük a tölteléket a hússal, így vágáskor is szép, tömör felületet kapunk, és nem is esik szét.
  4. Az általunk megszokott módon panírozzuk, és bő zsiradékban (legalább a tekercs feléig érjen) pirosra sütjük. Minden adag után szűrjük át a zsiradékot fém teaszűrőn, hogy a leeső pörzsanyag ne égjen meg.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 46
  • Össznézettség: 10052
  • Feltöltés dátuma: 2024. december 01.

Ajánló

Hidegen felszeletelve jól mutat hidegtálon is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött csirkemellrolád
Bodnár Évi 27 recept

Rézsutosan kettévágva, tetszés szerinti körettel tálaljuk. Én frissen őrölt négyféle borskeveréket használtam az ízesítéséhez.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...