r
Nosalty Logó

Töltött csibefasírt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
witch
Töltött csibefasírt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A fasírthoz

A töltelékhez

A panírozáshoz és sütéshez

Összesen 907 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A fasírthoz

A töltelékhez

A panírozáshoz és sütéshez

Összesen 3625 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A fasírthoz

A töltelékhez

A panírozáshoz és sütéshez

Összesen 288 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.2 g

Zsír

  • Összesen
    72.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1628.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    372 mg
  • Nátrium
    1043 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    168.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    309 micro
  • β-karotin
    815 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    686 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 907 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140.7 g

Zsír

  • Összesen
    291.8 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    129 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    99 g
  • Koleszterin
    567 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6512.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    180 mg
  • Kálcium
    414 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    235 mg
  • Foszfor
    1489 mg
  • Nátrium
    4174 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    673.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    513 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    110 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    242 micro
  • Kolin:
    606 mg
  • Retinol - A vitamin:
    190 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    3261 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    534 micro
Összesen 3625 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    518.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    332 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    99 micro
  • β-karotin
    260 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    219 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 288 Kcal

Hozzávalók

A fasírthoz

A töltelékhez

A panírozáshoz és sütéshez

Elkészítés

A fasírthoz

  1. A zsemlét kevés vízben vagy tejben áztatjuk, majd kifacsarjuk, szétmorzsoljuk.
  2. A fasírt többi alapanyagaival jól összedolgozzuk.
  3. 5 cm átmérőjűgombócokat veszünk ki a masszából, amivel körbevonjuk a kiválasztott zöldséget. Ha gombát vagy sárgarépát használunk, azokat kevés vajon pároljuk elő.
  4. A kész gombócokat megforgatjuk a zsemlemorzsában, és bő forró olajban kisütjük. Ebből az adagból 14 darab lett.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5171
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 29.

Ajánló

A paradicsomot kicsit megvágtam, ha esetleg a fasírt nem veszi körbe tökéletesen, akkor ne robbanjon.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Előbányásztam egy régi szakácskönyvet, amiben olajsütőhöz gyűjtöttek  recepteket egycsokorba. Ezt ötletesnek tartottam, mert ebben a formában lehet, hogy a válogatós gyerekek is hajlandóak zöldséget enni.

Hozzávalók

A fasírthoz

A töltelékhez

A panírozáshoz és sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek