Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött avokádó janettaylor konyhájából

Töltött avokádó janettaylor konyhájából
Töltött avokádó janettaylor konyhájából
23 perc / előkészület: 8 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Reggeltől estig...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az avokádókat kettészeljük, vigyázva a magnál, hogy két irányba fordítva ki tudjuk szedni a kerek magokat. A magok helyét elmélyítjük és megnagyobbítjuk, hogy bele tudjuk helyezni a nyers tojásokat.
  2. A sajtot lereszeljük, a paprikát felkockázzuk kicsi darabokra (kerülhet bele sültbacon-kocka, vagy lehet natúr, csak sózott és borsozott verzió is, mint a képen is). Célszerű a fehérje részébe helyezni a paprika- vagy bacondarabokat, hogy szépen bele tudjanak sülni. Rakhatunk a tetejére pluszba reszelt sajtot is. Megspricceljük olívaolajjal őket, és 15 percre a 200 °C-ra előmelegített sütőben sütjük az avokádó feleket.
  3. Flekken hússal, sajttal és friss petrezselyemmel díszítve fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 485
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
107 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

avokádóban sült tojás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

338
avokádó 2 db
tojás 4 db
sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0.5 csokor
paradicsompaprika 0.5 db
olívaolaj 1 ek