r
Nosalty Logó

Tökéletes brownie

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Júlia
Tökéletes brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 301 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 2405 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 429 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 301 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    31 g

Zsír

  • Összesen
    151.2 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    364 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1442.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    301 mg
  • Foszfor
    667 mg
  • Nátrium
    244 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    259.4 g
  • Cukor
    155 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    100.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    51 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    296 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    529 micro
Összesen 2405 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    27 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    257.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.3 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 429 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és egy sütőformát kibélelünk sütőpapírral.
  2. Az olajat összekeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliát, és jól összekeverjük az egészet.
  3. Egy külön tálban elvegyítjük a száraz hozzávalókat, hozzáadjuk a nedves hozzávalókhoz, és csak annyit kevergetjük, hogy éppen összeálljon a tészta, nem kell túlkeverni. A tésztát a formába öntjük.
  4. A tetejére lehet apróra vágott csokit vagy pillecukrot szórni, de persze ezek nélkül is isteni finom lesz a sütemény.
  5. A sütőben 20 percig készre sütjük, majd teljesen hagyjuk kihűlni, mielőtt felszeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 106
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 33724
  • Feltöltés dátuma: 2017. március 22.

Receptkategóriák

Lehetséges lenne, hogy a legjobb csokis süti recept után éppen most találjam meg a legjobb brownie receptet is, amit szintén évek óta keresek már????? LEHETSÉGES VOLNA?  A válasz pedig, igen, lehetséges!!! Komolyan mondom, hogy ez a legjobb brownie, amit valaha csináltam, pedig a receptre teljesen véletlenül találtam rá; ugyanis olyat kerestem, amibe nem kell vajat tenni, mert a boltba lusta voltam lemenni. A recept vaj helyett olajat használ, amitől olyan puha és nedves és nyúlós és rágós marad a sütemény, amilyennek lennie kell.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...