Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tőkehalmájas saláta

Tőkehalmájas saláta
Tőkehalmájas saláta
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gondolom, mindenki tudja, mennyire egészséges a tőkehalmáj, kár hogy olyan kevés recept van. Oroszországban nagyon szeretik, előszeretettel fogyasztják. A jó halmáj világos színű, az olaj színe szintén világos és nincs halszaga. Viszont ha nem minőségit veszünk, az sötét színű, az olaj is barnás árnyalatú, a máj íze kesernyés.

 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást, burgonyát megfőzzük.
  2. A tojást, burgonyát, májat apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk a zöldborsót.
  3. Citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a hagymával.
  4. A halmáj olajával ízlés szerint meglocsoljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 674
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsus

Mióta szakács: 2013.12.23.
69 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: orosz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

burgonyasaláta tőkehalmájjal, tojásos-halas burgonyasaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

144
főtt tojás 2 db
burgonya 200 g
zöldborsó 100 g
tőkehalfilé 100 g
újhagyma 6 db
citromlé 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint