Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos füstölt halsaláta

Tojásos füstölt halsaláta
Tojásos füstölt halsaláta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez azon ritka halas ételek közé tartozik, amit a lányom hajlandó megenni. Nagyon finom, friss füstölt halból kevés kaporral és friss paradicsommal. Én soha nem mérem a hozzávalókat, mindig a hal méretétől függ, hogy hány tojást főzök hozzá, és hogy mennyi majonézre van szükség ahhoz, hogy finom krémes legyen.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat megfőzzük, kihűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük.
  2. Míg a tojások főnek, megszabadítjuk a halat a fejétől, bőrétől és minden szálkájától.
  3. A halhúst és az összetört tojást kevés sóval, ízlés szerint borssal és majonézzel összekeverjük, aki szereti, friss apróra vágott kaprot is adhat hozzá.
  4. Friss rozskenyérrel és paradicsommal tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 411
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

riina

Mióta szakács: 2012.03.31.
9 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes halsaláta, majonézes-tojásos halsaláta, füstölt halsaláta majonézesen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

357
füstölt hal 40 dkg
főtt tojás 4 db
majonéz 10 ek
1 kávéskanál
fehér bors 0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint