r
Nosalty Logó

Tilápia halrudak leveles tésztában

NS
Tilápia halrudak leveles tésztában
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A leveles tésztába csomagolt halrudakhoz

A halrudak tetejére

A kapros-majonézes mártogatóshoz

A tálaláshoz

1051
Kalória
59.8g
Fehérje
70.1g
Szénhidrát
61.1g
Zsír
338.9g
Víz
213.6g
Koleszterin
5.5g
Élelmi rost
7.6g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A leveles tésztába csomagolt halrudakhoz

A halrudak tetejére

A kapros-majonézes mártogatóshoz

A tálaláshoz

Összesen 1051 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A leveles tésztába csomagolt halrudakhoz

A halrudak tetejére

A kapros-majonézes mártogatóshoz

A tálaláshoz

Összesen 2097 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A leveles tésztába csomagolt halrudakhoz

A halrudak tetejére

A kapros-majonézes mártogatóshoz

A tálaláshoz

Összesen 175 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.8 g

Zsír

  • Összesen
    61.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1895.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    172 mg
  • Foszfor
    575 mg
  • Nátrium
    587 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    70.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    338.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    495 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    89 mg
  • D vitamin:
    268 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    175 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    723 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1903 micro
Összesen 1051 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.5 g

Zsír

  • Összesen
    122.3 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    427 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3790.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    193 mg
  • Kálcium
    898 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    344 mg
  • Foszfor
    1150 mg
  • Nátrium
    1174 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    140.3 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    677.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    990 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    536 micro
  • K vitamin:
    116 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    515 micro
  • Kolin:
    351 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1446 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3806 micro
Összesen 2097 kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    318.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    56.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    121 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    320 micro
Összesen 175 kcal

Elkészítés

A leveles tésztába csomagolt halrudakhoz

  1. A halat kb. 3x7 cm-es rudacskákra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és bekenjük zúzott fokhagymával.
  2. A leveles tésztából akkora négyzeteket vágunk, hogy egyenként be tudjuk csomagolni a halrudakat.
  3. A tésztába csomagolt halrudakat tegyük hűtőbe 10-15 percre.
  4. A sütőt melegítsük elő, a lehűlt halrudakat kenjük meg tojással, szórjuk meg szezámmaggal, és tegyük a forró sütőbe.
  5. 20-25 perc alatt készre sütjük.
  6. A kapros-majonézes mártogatós hozzávalóit keverjük össze.
  7. A megsült halrudakat rukkola-ágyon tálaljuk, mellétéve a mártogatóst.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Nagy kedvencem a tilápiahal. Próbálom változatosan elkészíteni. Így született a leveles tésztában való sütés ötlete is.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...