Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Teriyaki csirkecomb grillezve

Teriyaki csirkecomb grillezve
Teriyaki csirkecomb grillezve
16 perc / előkészület: 10 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető ebédet készítettem. Gyakran jól jön az ilyesmi a mai rohanó világban.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát és a gyömbért megtisztítjuk, lereszeljük. Összekeverjük a pác többi hozzávalóival.
  2. A csirkecombról lehúzzuk a bőrét és kifilézzük (vagy már eleve filét veszünk).
  3. A filéket egy éjszakára a pácba tesszük hűtőben tárolva (de legalább 1 órára).
  4. A grillserpenyőt felhevítjük, és a lecsepegtetett húsdarabok mindkét oldalát 3-3 perc alatt megsütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 534
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: japán
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pácolt csirkecomb, teriyaki pácos csirkecomb, grillezett csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

669
csirkecomb 6 db
fokhagyma 2 gerezd
gyömbér 1 teáskanál
földimogyoró olaj 2 ek
2 kávéskanál
szójaszósz 2 ek
méz 1 ek
mirin 0.5 dl