r
Nosalty Logó

Tepsis csirkeragu

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Harmathy Ildikó
Tepsis csirkeragu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 572 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2289 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 119 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.9 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1581 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    448 mg
  • Nátrium
    979 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    292.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 572 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    187.5 g

Zsír

  • Összesen
    122.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6323.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    162 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    310 mg
  • Foszfor
    1791 mg
  • Nátrium
    3916 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1170.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    599 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 2289 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    330.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    204 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 119 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Duci csíkokravágjuk a húst, negyedekre a krumplit, csíkokra a szalonnát, kockára a hagymát és negyedekre az apróbb gombát.
  2. Olajat öntünk a tepsibe és mindent belemerünk, megsózzuk, borsot darálunk rá, összekeverjük ésfóliával fedjük.
  3. Nem túl forró sütőben pároljuk, míg minden levet ereszt.
  4. Levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
  5. Tálalás előtt petrezselyem zöldet szórunk rá.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 264
  • 7 napos nézettség: 385
  • Össznézettség: 321202
  • Feltöltés dátuma: 2008. november 08.

Ajánló

Ebédre, vacsorára

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Tepsis csirkeragu
Harmathy Ildikó 313 recept

Apukám, ha néha főz, igen egyszerű, népi ételeket készít. Egyik slágere: tepsiben összevág szalonnát, kolbászt, krumplit és a sütőben megsüti. Nagyon finom, de nekem azért egy kicsit túl nehéz. Ebből az ételből "fejlesztettem" a könnyebb változatot.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Köszönet a receptért! Egyszer? és finom, de én azért beletettem a kolbászt is :) + zöldbabot :)

Törölt felhasználó

köszönöm,ez isteni volt!

Harmathy Ildikó

örülök!

Katalin asszony

Lányom els? komoly próbálkozása a konyhában a palacsinta és a rántotta után./9 éves:)/Nagyon egyszer? és nagyon finom volt.Köszönjük.

Harmathy Ildikó

Kislányod szorgalmát becsüljük, Katalin asszony! Add át forró üdvözletemet, léci! Ildikó

Törölt felhasználó

meg csináltam ma nagyon finom volt ja ki hagytam a hagymát igyis nagyon finom volt köszi

Törölt felhasználó

Köszi, ez tök fincsi

Törölt felhasználó

Ezt serpeny?ben is meg lehet csinálni?

Harmathy Ildikó

Hát nem nagyon ajánlanám, Adrienn! A párolást még meg lehet ugyan oldani a serpeny?ben is (lefedve), de a pirosra sütés már otthon, serpeny?ben nehézkes, szerintem. Nagy serpeny? kell, nagy láng, állandó keverés (éttermi berendezést igényel!). Sápadt ugyan a kép kicsit, de ez az étel akkor finom igazán, ha végül a tepsiben az összes hozzávaló valóban megsül. Otthon inkább tepsiben! Ildikó

Viki33*

azt hiszem ezt kipróbálom mert jól hangzik!!!

Törölt felhasználó

Köszi a receptet,isteni finom volt!Nagyobb adagot csináltam a leírtnál,de a 3 fiú itthon 1 nap alatt elpusztította!!Szuper jó volt,és egyszer?:)!KÖSZÖNÖM

Törölt felhasználó

szia ez a recept isteni volt

Törölt felhasználó

számomra a gomba volt ebben a kajában a leger?sebb láncszem - nagyon finom! én kifelejtettem bel?le a szalonnát, viszont tettem bele kolbászt, így a rakottkrumpli-jellege er?södött, de ez sem a páromat, sem az öccsét nem zavarta, lelkesen belapátolták.

animoni

Szia! Nagyon finom! Köszi a receptet!

Törölt felhasználó

Hany fokos legyen a suto? Kb. hany percig kell parolni, majd folia nelkul sutni?

Törölt felhasználó

Kedves Beatrix! Gondoltam besegítek, mert Ildikónak nem fokmér?s a süt?je, ? egyszer?en csak érzi a dolgokat (irigylem is érte:))) De a nem túl forró, az közepes - kb 180°C fok (ez húsokhoz jó is szokott lenni) légkeverésesben 160°C fok, gyanítom, hogy mivel 30 percben határozta meg a sütési id?t, ez pedig azt jelenti, hogy kb 20 perc fólia alatt, és a maradék 10 perc anélkül. Ezt bizonyára kijavítja Ildikó, ha nem jól mondanám. Jó sütögetést: Mrs Smith

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek