Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepsis burgonya

Tepsis burgonya
Tepsis burgonya
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mustáros csülökhöz készült.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sültek mellé, de szinte bármihez finom. (Többször locsolgassuk meg az olajjal, így nem szárad ki, és nem ég meg.)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megmossuk, és kicsit megkefélgetjük. (Amennyiben régi krumpli, megpucoljuk.)
  2. Ha kicsik, akkor felezzük, ha nagyobbacska, akkor elnegyedeljük a krumpikat.
  3. Egy tálban ételízesítőt, borsot és kevés pirospaprikát szóruk rá, összekeverjük.
  4. Olajat (pecsenyelevet) öntünk alá, beledobjuk a krumplikat, és először fólia alatt sütjük puhára, majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 118
elküldve: 3
receptkönyvben: 146
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Pechula Alexa

Mióta szakács: 2010.08.22.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tepsiben sült újkrumpli, pecsenyelében sült burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

248
újkrumpli 1 kg
ételízesítő 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl