r
Nosalty Logó

Tengeri hal mangós mozzarellával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Szöszi konyhája
Tengeri hal mangós mozzarellával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 619 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2479 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 119 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    42.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1712.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    436 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    646 mg
  • Nátrium
    520 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    362.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    109 micro
  • β-karotin
    1060 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2576 micro
  • Lut-zea
    146 micro
Összesen 619 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    169.9 g

Zsír

  • Összesen
    146 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    567 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6848.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    1742 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    312 mg
  • Foszfor
    2583 mg
  • Nátrium
    2079 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.7 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1449.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    897 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    196 mg
  • D vitamin:
    102 micro
  • K vitamin:
    91 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    398 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    522 micro
  • α-karotin
    436 micro
  • β-karotin
    4242 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    10303 micro
  • Lut-zea
    583 micro
Összesen 2479 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    331.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    499 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 119 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kiolvasztott halszeleteket szalvétára tesszük,és leitatjukróluk a vizet. Megsózzuk, és egy kicsit megborsozzuk. Félretesszük.
  2. A zöldségeket megmossuk.A hagymát megtisztítjuk,megmossuk,és félkarikára vágjuk. A paradicsomot és a mangót1x1 cm-es kockára vágjuk. A sajtból teszünk félre díszítéshez, a többit szintén felkockázzuk.
  3. Most előveszünk egy nagy serpenyőt, felmelegítjük, 3 ekolívaolajat teszünk bele.Közben a halszeleteket megforgatjuka kukoricalisztben. Beletesszüka forró olajba, és mérsékeljük a hőfokot annyira, hogy a hal továbbra is süljön, és ne párolódjon. Így sütjükmegmindkét oldalát.
  4. Míg a hal sül, egy másik serpenyőt szintén felmelegítünk, kevésolívaolajat teszünk bele, és hozzáadjuka lilahagymát. Közepes lángon megkapatjuk,éshozzáadjuka paradicsomot. Azt is egy pár kevergetés erejéig pároljuk,és jöhet a többi hozzávaló, a mangó és a sajt. Még egyszer átkeverjük,és kész.
  5. Ha ügyesek vagyunk, egyszerre készül el a hal és köret. Nincs más hátra, mint tálalni.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 847
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tengeri hal mangós mozzarellával
Szöszi konyhája 14 recept

Egy utazási műsorban készítették ezt a halételt. Mivel a halat és a mangót is nagyon szeretem, eldöntöttem, én is elkészítem.  Nem bántam meg.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek