r
Nosalty Logó

Pangasius nyárs kukoricás barna rizzsel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Pangasius nyárs kukoricás barna rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 836 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 3345 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.8 g

Zsír

  • Összesen
    25.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1540.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    210 mg
  • Foszfor
    934 mg
  • Nátrium
    270 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    527 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    208 micro
  • β-karotin
    921 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    476 micro
Összesen 836 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    199.2 g

Zsír

  • Összesen
    103.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    580 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6160.2 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    307 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    840 mg
  • Foszfor
    3736 mg
  • Nátrium
    1081 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.8 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    2108.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    444 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    29 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    153 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    458 micro
  • Kolin:
    852 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    830 micro
  • β-karotin
    3684 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    20584 micro
  • Lut-zea
    1904 micro
Összesen 3345 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    717 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 115 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pangasius filét citromborssal, halfűszersóval bedörzsöljük, majd kisebb kockákra vágjuk.
  2. A paradicsomot és a hagymát negyedeljük.
  3. Hurkapálcára felváltva feltűzdeljük a halat, a paradicsomot, és a hagymát.
  4. Tepsibe teszzük, olívaolajjal meglocsoljuk, majd sütőben pirosra sütjük.
  5. Amíg a halnyárs sül, vajon megpároljuk a mexikói fűszerrel a kukoricát, megfőzzük a barna rizst, majd ezeket összekeverjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6040
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 12.

Ajánló

Fokozhatjuk az ízeket némi avokádókrémmel kiegészítve:)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezzel a halnyárssal igazán könnyű, és ízletes ételt lehet késziteni a pangasiusfiléből. A receptet csirkemellel láttam egy főzőműsorban, így próbáltam ki, hallal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek