Pangasius nyárs kukoricás barna rizzsel
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
250g pangasius298 kcal
-
200g paradicsom36 kcal
-
100g vöröshagyma36 kcal
-
25g lilahagyma9 kcal
-
0 kcal
-
0g citrombors0 kcal
-
100g barnarizs367 kcal
-
35g csemegekukorica30 kcal
-
4g vaj25 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
Összesen
836
kcal
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
1000g pangasius1190 kcal
-
800g paradicsom144 kcal
-
400g vöröshagyma146 kcal
-
100g lilahagyma36 kcal
-
0 kcal
-
0g citrombors0 kcal
-
400g barnarizs1468 kcal
-
140g csemegekukorica120 kcal
-
14g vaj100 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
16g olívaolaj141 kcal
Összesen
3345
kcal
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
34.8g pangasius41 kcal
-
27.9g paradicsom5 kcal
-
13.9g vöröshagyma5 kcal
-
3.5g lilahagyma1 kcal
-
0 kcal
-
0g citrombors0 kcal
-
13.9g barnarizs51 kcal
-
4.9g csemegekukorica4 kcal
-
0.5g vaj3 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0.6g olívaolaj5 kcal
Összesen
115
kcal
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 49.8 g
Zsír
-
Összesen 25.9 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 145 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1540.1 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 38 mg
-
Kálcium 77 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 210 mg
-
Foszfor 934 mg
-
Nátrium 270 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 101.2 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 527 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 111 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 38 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 25 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 114 micro
-
Kolin: 213 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 208 micro
-
β-karotin 921 micro
-
β-crypt 40 micro
-
Likopin 5146 micro
-
Lut-zea 476 micro
Összesen
836
kcal
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 199.2 g
Zsír
-
Összesen 103.5 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 46 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 580 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6160.2 g
-
Cink 16 mg
-
Szelén 154 mg
-
Kálcium 307 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 840 mg
-
Foszfor 3736 mg
-
Nátrium 1081 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 13 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 404.8 g
-
Cukor 52 mg
-
Élelmi rost 35 mg
VÍZ
-
Összesen 2108.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 444 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 29 micro
-
E vitamin: 18 mg
-
C vitamin: 153 mg
-
D vitamin: 90 micro
-
K vitamin: 99 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 55 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 458 micro
-
Kolin: 852 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 830 micro
-
β-karotin 3684 micro
-
β-crypt 161 micro
-
Likopin 20584 micro
-
Lut-zea 1904 micro
Összesen
3345
kcal
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 3.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 20 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 214.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 130 mg
-
Nátrium 38 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 73.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 128 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 717 micro
-
Lut-zea 66 micro
Összesen
115
kcal
Hozzávalók
-
10 kis db paradicsom
-
8 kis fej vöröshagyma
-
2 kis fej lilahagyma
-
hal fűszerkeverék ízlés szerint
-
citrombors ízlés szerint
-
40 dkg barnarizs
-
1 ek vaj
-
2 ek olívaolaj
Elkészítés
- A pangasius filét citromborssal, halfűszersóval bedörzsöljük, majd kisebb kockákra vágjuk.
- A paradicsomot és a hagymát negyedeljük.
- Hurkapálcára felváltva feltűzdeljük a halat, a paradicsomot, és a hagymát.
- Tepsibe teszzük, olívaolajjal meglocsoljuk, majd sütőben pirosra sütjük.
- Amíg a halnyárs sül, vajon megpároljuk a mexikói fűszerrel a kukoricát, megfőzzük a barna rizst, majd ezeket összekeverjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 59
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 6056
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 12.
Ajánló
Fokozhatjuk az ízeket némi avokádókrémmel kiegészítve:)
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ezzel a halnyárssal igazán könnyű, és ízletes ételt lehet késziteni a pangasiusfiléből. A receptet csirkemellel láttam egy főzőműsorban, így próbáltam ki, hallal.