Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes zöldborsós pulykaragu

Tejszínes zöldborsós pulykaragu
Tejszínes zöldborsós pulykaragu
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párom talált egy receptet, én pedig megint "magamévá tettem".

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felolvasztott vajon megdinszteljük a hagymát, majd amikor megüvegesedett, hozzáadjuk a zöldborsót.
  2. Néhány perc párolás után (ha fagyasztott borsót használunk, ez kicsit több) hozzáadjuk a felkockázott pulykát.
  3. Fűszerezzük sóval, borsikafűvel, gyömbérrel.
  4. Amikor már megpuhult, felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a tárkonyt, majd rövid ideig forraljuk.
  5. Rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 180
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Esztella

Mióta szakács: 2013.08.15.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes ragu, zöldborsós pulykaragu, tejszínes pulykaragu borsóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

386
pulykamell 40 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
vaj 4 dkg
zöldborsó 20 dkg
tárkony 1 ek
főzőtejszín 3 dl
borsikafű 3 csipet
gyömbérpor 1 kávéskanál