Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes töltött csirkemell

Tejszínes töltött csirkemell
Tejszínes töltött csirkemell
70 perc / előkészület: 20 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a nagyon finom menüt is a Medve sajtos könyvből készítettem. Bármely alkalomra ajánlom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kiklopfolt hússzeleteket besózzuk, borsozzuk, majd a szeletek közepére 1-1 medve kockasajtot teszünk.
  2. Becsomagoljuk a húsba úgy, hogy lehetőleg ne látszódjon ki.
  3. Ezután a kis csomagokat betekerjük 1-1 szelet bacon szalonnával.
  4. A kész csomagokat tepsibe tesszük, és tetejükre pici vajdarabkákat rakunk.
  5. Az egészet nyakon öntjük a tejszínnel.
  6. Alufóliával befedjük, és közepesen forró sütőben (190 fok)1/2 órát sütjük, majd a fóliát levéve aranyszínűre pirítjuk.
  7. Tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 24×38 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 125
elküldve: 3
receptkönyvben: 109
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
295 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kockasajtos-tejszínes hús, medve sajtos csirkemellfilé tejszínben sütve, sajttal töltött csirkehús baconba tekerve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

532
kockasajt 8 db
csirkemell filé 70 dkg
feketeerdő sonka 10 dkg
főzőtejszín 2 dl
1 teáskanál
fekete bors 1 kávéskanál
vaj 5 dkg
petrezselyem 1 csokor