Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-spenótos csirke

Tejszínes-spenótos csirke
Tejszínes-spenótos csirke
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és gyors fogás, akár hétköznapokra is. További receptjeim a blogomon olvashatóak.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagyobb serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a befűszerezett csirkét. Mindkét oldalán kapjon egy kis színt, majd szedjük ki egy tányérra.
  2. A bacont vágjuk csíkokra, majd süssük meg a serpenyőben, a felesleges zsiradékot öntsük ki. Ha ropogós lett, adjuk hozzá az aprított fokhagymát és az aszalt paradicsomot, vegyük alacsonyabbra a hőmérsékletet, nehogy megégjen a fokhagyma. Pár perc után jöhet a fagyasztott spenót, és visszakerülhetnek a csirkecombok is. Öntsünk rá egy kevés vizet, sózzuk, borsozzuk meg, és lefedve főzzük készre a husit.
  3. Ha a hús átsült, adjuk hozzá a főzőtejszínt, kóstoljuk meg, ha szükséges ízesítsük még. Mi párolt jázmin rizzsel ettük, de tésztával vagy más körettel is finom.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 20
össznézettség: 1 677
elküldve: 0
receptkönyvben: 65
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SercegőSerpenyő

Mióta szakács: 2013.12.16.
3 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spenótos csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

321
napraforgó olaj 1 ek
csirkecomb 50 dkg
spenót 20 dkg
bacon 10 dkg
főzőtejszín 100 ml
fokhagyma 2 gerezd
szárított paradicsom 3 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint