Nosalty Logó

Tejszínes-kukoricás csirkemell tésztával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Babuci
Ezen a képen: Tejszínes-kukoricás csirkemell tésztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 780 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3122 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 250 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.1 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1348.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    320 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    553 mg
  • Nátrium
    259 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    327 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 780 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    156.4 g

Zsír

  • Összesen
    90.3 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    383 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5392.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    390 mg
  • Kálcium
    1282 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    433 mg
  • Foszfor
    2210 mg
  • Nátrium
    1038 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    416.3 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    568.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    649 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1309 micro
  • Kolin:
    329 mg
  • Retinol - A vitamin:
    630 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    143 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    996 micro
Összesen 3122 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    430.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 250 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felteszünk főnivizet a tésztának.
  2. A hagymát olajon megpirítjuk.
  3. A husit fehéredésig sütjük, majd megfőzzük, és újra zsírjára sütjük.
  4. Fűszerezzük, a curryt ne sajnáljuk, ettől lesz különleges.
  5. Hozzáadjuk a kukoricát.
  6. Végül a tejszínt vagy tejfölt adjuk hozzá, rottyantunk egyet még rajta.
  7. Összekeverjük a leszűrt a tésztával, és reszelt sajttal tálaljuk.
  • Sűtés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 18899
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 23.

Ajánló

Lisztérzékenyek természetesen saját tésztájukkal ehetik ezt az étket!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Babuci 5 recept

Párommal alkottuk meg ezt az étket, az ő ötlete volt a curry, és nagyon is jó ötletnek bizonyult.... :-)

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Kezd? "háziasszonyként" kipróbáltam a receptet, és nagyon finom lett! A sajtot és a fokhagymát kihagytam, illetve rizs volt a köret, de ett?l függetlenül annyira ízlett, hogy akárhányszor elmentem a lábas mellett,mindig belekóstoltam. Köszi ! :D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!