Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-gombás fusilli

Tejszínes-gombás fusilli
Tejszínes-gombás fusilli
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen mutatós tésztából elkészíthető. A pesztó kihagyható belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megpirítjuk a megtisztított és felszeletelt gombát. Ízesítjük sóval, borssal.
  2. Közben kifőzzük a tésztát, és egy tálba rakjuk.
  3. Ha megpuhult a gomba, hozzáadjuk a szarvasgombás pesztót.
  4. Simára keverjük a tejszínt az étkezési keményítővel, és besűrítjük vele a gombát.
  5. Hagyjuk párat rottyanni, majd a mártásos gombát összekeverjük a tésztával.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 1 975
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Zabo

Mióta szakács: 2019.10.17.
1 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
receptverseny: „Minden ízében egészség!” receptverseny
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombakrémes tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

383
fusilli tészta 30 dkg
gomba 30 dkg
főzőtejszín 3 ml
szőlőmagolaj 2 ek
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
étkezési keményítő 2 evőkanál
pesto 1 ek