r
Nosalty Logó

Tejfölös paprikás krumpli Bridge konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
bridge
Tejfölös paprikás krumpli Bridge konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A krumplihoz

A habaráshoz

Összesen 424 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A krumplihoz

A habaráshoz

Összesen 2552 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A krumplihoz

A habaráshoz

Összesen 96 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    27.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1120.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    241 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    231 mg
  • Nátrium
    568 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    313.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    241 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 424 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.4 g

Zsír

  • Összesen
    167.3 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    382 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6720.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    1446 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    1389 mg
  • Nátrium
    3410 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    189.5 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1883.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    692 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    302 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    558 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    1447 micro
  • β-crypt
    261 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1404 micro
Összesen 2552 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    254 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    129 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 96 Kcal

Hozzávalók

A krumplihoz

A habaráshoz

Elkészítés

A krumplihoz

  1. Az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk a felhevített olajban. Majd gyorsan elkeverve hozzászórjuk a pirospaprikát, és azonnal felöntjük 1 dl vízzel.
  2. Ha a hagyma zsírjára sült, hozzáadjuk a meghámozott és kockáravágott burgonyát és a kicsumázott, apróra vágott paprikát, és jól átforgatjuk.
  3. Felöntjük annyi vízzel, hogy pont ellepje, megsózzuk, és lefedve tovább főzzük.
  4. Közben karikára vágjuk a virsliket, és akkor adjuk a többihez, ha a burgonya már megpuhult.
  5. A tejfölt összekeverjük a liszttel és egy kis kiemelt lével, és behabarjuk az egészet.
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 71
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 10648
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 30.

Ajánló

A legjobb kovászos uborkával fogyasztva.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szerintem ennél egyszerűbb, olcsóbb egytálétel aligha létezik. Sokan sokféleképpen készítik. Én mindig így készítem, és mi így szeretjük a legjobban.

Hozzávalók

A krumplihoz

A habaráshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek