r
Nosalty Logó

Tejfölös bableves ahogy Csilla készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Tejfölös bableves ahogy Csilla készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A leveshez

A habaráshoz

Összesen 776 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A leveshez

A habaráshoz

Összesen 3104 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A leveshez

A habaráshoz

Összesen 249 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31 g

Zsír

  • Összesen
    42.9 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1491.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    255 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    347 mg
  • Nátrium
    689 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    127.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    211 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    321 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    619 micro
  • β-karotin
    1488 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 776 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124 g

Zsír

  • Összesen
    171.8 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5967.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    1018 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    683 mg
  • Foszfor
    1389 mg
  • Nátrium
    2757 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    274.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    57 mg

VÍZ

  • Összesen
    511 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    846 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1283 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    5951 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 3104 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    475.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    197 micro
  • β-karotin
    474 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 249 kcal

Hozzávalók

A leveshez

A habaráshoz

Elkészítés

A leveshez

  1. A babot feltesszük sós vízben főni.
  2. Hozzáadjuk a préselt fokhagymát, a felkockázott szalonnát és a zöldségeket.
  3. Amikor már kezd puhulni a bab, beledaraboljuk a megpucolt krumplit és a felkarikázott kolbászt.
  4. Ha már minden megfőtt, a lisztet kikeverjük a tejföllel, és behabarjuk a levest, és még 5 percig főzzük.
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 13
  • 7 napos nézettség: 160
  • Össznézettség: 64714
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejfölös bableves ahogy Csilla készíti
Salamon Csilla 1202 recept

Gyors, tartalmas, laktató leves.

Hozzávalók

A leveshez

A habaráshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek