Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös bableves ahogy Csilla készíti

Tejfölös bableves ahogy Csilla készíti
Tejfölös bableves ahogy Csilla készíti
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, tartalmas, laktató leves.

hozzávalók / 4 adag

A leveshez

A habaráshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot feltesszük sós vízben főni.
  2. Hozzáadjuk a préselt fokhagymát, a felkockázott szalonnát és a zöldségeket.
  3. Amikor már kezd puhulni a bab, beledaraboljuk a megpucolt krumplit és a felkarikázott kolbászt.
  4. Ha már minden megfőtt, a lisztet kikeverjük a tejföllel, és behabarjuk a levest, és még 5 percig főzzük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 25 741
elküldve: 4
receptkönyvben: 106
elkészítve: 7/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kolbászos bableves tejföllel, tejfölös fejtett bableves, bableves kolbásszal és szalonnával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Esopus
Esopus Thu, 2019-01-10 14:43

Ma megcsináltam ,isteni lett ! Köszönöm a receptet ! Üdv !

774
fejtett bab 30 dkg
sárgarépa 1 db
fehérrépa 1 db
fokhagyma 2 gerezd
burgonya 30 dkg
kolbász 15 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
finomliszt 2 evőkanál