Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tatár beefsteak Ancsitól

Tatár beefsteak Ancsitól
Tatár beefsteak Ancsitól
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyen elkészíthető előétel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bélszínt minimum kétszer átdaráljuk.
  2. Hozzákeverjük a tojássárgáját és az olvasztott vajat. A hagymát is nagyon apróra vágjuk, azt is a húshoz keverjük. Majd folyamatosan adagoljuk a többi hozzávalót is.
  3. Zárható dobozba helyezzük, és pihentetjük a hűtőben kb. 2 órán át. (Minél tovább hagyjuk állni, annál jobban összeérnek az ízek.)
  4. Pirítóssal tálaljuk!
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 22
össznézettség: 60 956
elküldve: 2
receptkönyvben: 34
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Ancsi :)

Mióta szakács: 2015.10.20.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

tatár bifsztek, tatárbifsztek

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

468
marhabélszín 300 g
vöröshagyma 1 közepes db
tojássárgája 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
mustár 1 ek
ketchup 1 ek
vaj 5 dkg