Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szuperegyszerű krémsajtos galuska

Szuperegyszerű krémsajtos galuska
Szuperegyszerű krémsajtos galuska
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nagyon rövid idő alatt kell egy könnyű és finom ételt készítenem, akkor ez a tökéletes választás.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük a vizet forrni és beleszórunk egy kávéskanál sót.
  2. A felvert tojásokat összekeverjük a tejföllel, 1 kávéskanál sóval és annyi liszttel, amennyit felvesz. Ez lehet több vagy kevesebb is a megadott mennyiségnél, a lényeg, hogy galuskatészta állaga legyen.
  3. Belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, és a forrásban lévő vízbe szaggatjuk egy teáskanállal. Aki szeretné, használhat nokedliszaggatót is.
  4. Egy serpenyőben megolvasztjuk a krémsajtot és hozzáadjuk a szerecsendiót.
  5. A megfőtt és leszűrt galuskát összekeverjük a krémsajttal.
  6. Tálaláskor megszórhatjuk egy kis petrezselyemmel. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 787
elküldve: 0
receptkönyvben: 88
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nudli7

Mióta szakács: 2020.06.26.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtkrémes nokedli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

773
finomliszt 30 dkg
tojás 2 db
tejföl 30 dkg
krémsajt 20 dkg
petrezselyem 0.5 csokor
2 kávéskanál
szerecsendió 0.5 kávéskanál