Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezámmagos halfalatkák

Szezámmagos halfalatkák
Szezámmagos halfalatkák
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igyekszem minél többször, legalább hetente kétszer valamilyen halas fogást tenni az asztalra, mert köztudottan nagyon egészséges, és nem mellesleg finom. Próbáltam olyan ételt kitalálni, amit a gyerekek is biztos behabzsolnak. (Így is lett :) )

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat kis darabokra vágjuk, és jól beleforgatjuk a fűszerekbe. Picit állni hagyjuk, a zsemlemorzsába belekeverjük a szezámmagot, majd a megszokott módon (liszt-tojás-zsemlemorzsa) panírozzuk őket.
  2. Kevés olajon megsütjük a falatkákat, majd papírtörlőn leitatjuk róluk a felesleges zsiradékot. Rizzsel vagy más kedvenc körettel, akár sült zöldségekkel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 142
elküldve: 1
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Lester

Mióta szakács: 2017.01.09.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott harcsa, harcsa szezámos bundában

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

344
afrikai harcsa 20 dkg
teljes kiőrlésű liszt 10 dkg
tojás 2 db
szezámmag 2 ek
zsemlemorzsa 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint