Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szárított paradicsom krém

Szárított paradicsom krém
Szárított paradicsom krém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (13)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mediterrán ízvilág kedvelőinek ajánlom, és azoknak, akik szeretik a csípős ételeket. Ebben a szárított paradicsom krémben mind a kettőt megtalálja.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot pürésítjük a fokhagymával együtt.
  2. Majd összekeverjük a krémsajttal. Sóval, őrölt borssal, őrölt chilivel ízesítjük. Jól összekeverjük.
  3. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 17 072
elküldve: 7
receptkönyvben: 429
elkészítve: 17/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Éva házias konyhája

Mióta szakács: 2014.02.15.
136 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
konyha: német

egyéb elnevezések

aszalt paradicsomos sajtkrém, szárított paradicsomos kenőke, paradicsomos kence

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Ízésvarázs
Világom ízei / Ízésvarázs Thu, 2015-04-16 11:29

Kedves Éva!
Még nem készítettem el, de már alig várom, hogy sort kerítsek rá! :)
A frischkäse nálunk, Magyarországon is kapható a Lild értékesíti, sőt más áruházakban is láttam már, szóval, akkor eredetileg azzal készül a recept? :)
Köszi
Réka

Rédei Éva
Éva házias konyhája / Rédei Éva Thu, 2015-04-16 12:34

Igen eredetileg frischkäse kell hozzá de vannak krémeseb változatai is. Igy a krémsajt is megfelelö.Én a körniger frischkäse-vel szoktam elkésziteni.

Liesa
Liesa Tue, 2014-06-24 19:15

Kedves Éva,
nagyon tetszik ez a recept, és a szárított paradicsomot amúgy is minden formában nagyon szeretem. Viszont sajnos nem tudom, hogy milyen a krémsajt. Eddig azt hittem, az a "Mascarpone", viszont az nem igen megy a pardicsommal. :)
Elöre is köszönöm a segítséget!
Liesa

Rédei Éva
Éva házias konyhája / Rédei Éva Tue, 2014-06-24 23:24

Kedves Liesa
Örömmel tölt el hogy tetszik a recept de én külföldön élek igy sajnos annyira nem ismerem a hazai kinálatott.
De kicsit utána néztem az interneten és szerintem a natur krémsajt vagy a philadelphia sajtkrém megfelelö lehet.
üdvözlettel Rédei Éva

Liesa
Liesa Wed, 2014-06-25 08:48

Kedves Éva,
nekem is épp a külfölddel van a gondom. :) De a Philadelphia-t ismerem, megpróbálom azzal.
Üdv,
Liesa

Rédei Éva
Éva házias konyhája / Rédei Éva Wed, 2014-06-25 08:56

kedves Liesa
Itt Németországban frischkäse kell hozzá a Philadelphia is közéjük sorolható igy szerintem megfelelö lesz.
Szép napot kivánok Rédei Éva

573
fokhagyma 2 gerezd
szárított paradicsom 150 g
chili 0 ízlés szerint
krémsajt 300 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint