Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalonnás pulykacomb burgonyaágyon

Szalonnás pulykacomb burgonyaágyon
Szalonnás pulykacomb burgonyaágyon
85 perc / előkészület: 15 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kislányom azt a nevet adta neki, hogy ősi bunkósbot! :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Lehet felsőcombból is készíteni ... de akkor már nem bunkósbot!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit felszeletelem (legegyszerűbb uborkagyalun), és az alaposan kizsírozott tepsiben elterítem. Kevés vizet öntök alá.
  2. A húst befűszerezem, és a krumplira fektetem.
  3. Előmelegített sütőben alufólia alatt kb. 40 percig sütöm, majd a fóliát levéve az erdélyi szalonnát a húsra teszem, és visszateszem a sütőbe még kb. 30 percre.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 483
elküldve: 3
receptkönyvben: 123
elkészítve: 2/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Ikó

Mióta szakács: 2010.10.06.
44 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: farsang, születésnap, karácsonyi receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ősi bunkósbot, sült pulykacomb

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1324
pulykacomb 1.2 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
burgonya 0.5 kg
erdélyi szalonna 10 dkg
sertészsír 2 ek