Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalonnába tekert töltött sertéscomb

Szalonnába tekert töltött sertéscomb
Szalonnába tekert töltött sertéscomb
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi ebéd volt!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combot felszeleteljük, és kiklopfoljuk nem túl vékonyra.
  2. A kolbászhúsból minden húsra teszünk, és feltekerjük.
  3. Teszünk rá sót, paprikakrémet, és mindegyik húsra tekerünk császárszalonnát.
  4. Tepsibe tesszük, és öntünk rá egy kevés olajat.
  5. Sütőben készre sütjük, tálalhatjuk rizibizivel vagy főtt burgonyával.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 20 692
elküldve: 12
receptkönyvben: 355
elkészítve: 9/19
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: Anyák napja, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászhússal töltött sertéscomb császárszalonnába tekerve, sült sertéscomb kolbásszal töltve, szalonnába tekert töltött sertéscomb

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

siskaetike
siskaetike Thu, 2013-11-07 21:22

megcsináltam ma és tegnap is!!isteni fincsi lett!!köszönöm a receptet!!!!!!!

szaboadel
szaboadel Sat, 2013-02-23 18:37

Kedves "GyörgyiKonyhája"!
Köszi a receptet, elmentettem, ki fogom próbálni, nagyon szeretek új dolgokkal,
ízekkel kísérletezni és olyan jó érzés, amikor a család ebéd közben csak eszik és
nem szól egy szót sem, mert ez annak a jele, hogy ízlik amit eléjük raktam.
Üdv. további szép napot kívánok: Adél

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sat, 2013-02-23 12:51

Gyönyörű, guszta, laktató finom étel, nem ér, most nagyokat nyelek, éhes lettem, és nem ez lesz az ebédünk!! :-)

Mentve, de gyorsan! :-D
Köszönöm a receptet.:-)
Szép hétvégét kívánok:Éva-Anyóca

1109
sertéscomb 1 kg
kolbász 20 dkg
bacon 15 szelet
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
paprikakrém 1 kávéskanál
burgonya 1 kg