Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szaftos paradicsomos tészta

Szaftos paradicsomos tészta
Szaftos paradicsomos tészta
13 perc / előkészület: 3 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors tészta, ami kicsit száraz, megmaradt aglio e olioból a legjobb!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ha maradék tésztával dolgozunk, akkor felhevítjük az olajat, kicsit átmelegítjük rajta a tésztát, majd ráöntjük a paradicsomot, hozzáadjuk a chilit, és folyamatosan kevergetve kb. 5-8 percig főzzük.
  2. Ha már majdnem kész, hozzáadjuk a kecskesajtot összemorzsolva, és jól elkeverjük, hogy krémesítse a szószt.
  3. A végén beletesszük a vajat, elzárjuk, és azonnal tálaljuk
  4. Ha friss tésztával dolgozunk, akkor nagyon al dentére főzzük - nem kell neki 12 perc, csak 8-9.
  5. A fokhagymát felvágjuk, az olajon picit megsütjük, és hozzáadjuk a tésztát. Innentől minden ugyanúgy működik!
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 27 828
elküldve: 1
receptkönyvben: 302
elkészítve: 21/21
Facebookon megjelent: 1

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
536 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
kalória: magas

egyéb elnevezések

gyors paradicsomos tészta, paradicsomos tészta kecskesajttal, maradékmentő paradicsomos tészta

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Mon, 2016-04-04 02:02

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2016.04.03. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

682
spagetti tészta 40 dkg
paradicsomlé 400 ml
kecskesajt 5 dkg
chili 1 db
fokhagyma 5 gerezd
olívaolaj 0.25 dl
vaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint