Nosalty Logó

Sváb túrótorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sváb túrótorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
120 °C
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 415 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 4984 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 316 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    688.9 g
  • Cink
    109 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    84 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    232 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    196 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    50 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    185 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    131 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 415 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    135 g

Zsír

  • Összesen
    260 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    831 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8266.3 g
  • Cink
    1304 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    1445 mg
  • Vas
    1007 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    2786 mg
  • Nátrium
    1351 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    42 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    524.8 g
  • Cukor
    287 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    603.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2354 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    170 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    693 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2220 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    1578 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    945 micro
Összesen 4984 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    529.2 g
  • Cink
    83 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    64 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    178 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.6 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    151 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    38 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 316 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Előkészület:
  2. A sütőt légkeveréses üzemmódban 200°C-on előmelegítjük.
  3. A csatos formát kivajazzuk, kilisztezzük.
  4. Tészta:
  5. A cukrot, vaníliás cukrot a tojással habosra keverjük.
  6. A margarint összekeverjük a habbal.
  7. A sütőporos lisztet összekeverjük a habbal, és morzsává gyúrjuk.
  8. Ezt beleöntjük a tepsi aljába, elegyengetjük, és kis peremet is készítünk.
  9. Töltelék:
  10. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, belekeverjük a margarint és a túrót, a pudingport és ízlés szerint vaníliás cukrot.
  11. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan belekeverjük a túróba.
  12. A tésztával együtt 120°C-on kb. 1 óra alatt megsütjük. (Figyelem! A sütési hőfok és idő minden sütőnél más lehet!)
  • Sütés hőfoka: 120 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 99 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 27
  • Össznézettség: 21506
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 08.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Régi családi recept.:)

Hozzászólások

Törölt felhasználó

A túróba simán a pudingport belekeverem? Az milyen lesz?

Törölt felhasználó

Igen, sütés közben megf?. A családom szerint nagyon finom a végeredmény :)

RTK74

Isteni lett! Köszi!!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek