r
Nosalty Logó

Sült töltött tojás

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sült töltött tojás
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 424 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1691 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 207 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.8 g

Zsír

  • Összesen
    31 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    485 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1126.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    387 mg
  • Nátrium
    544 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    135.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    194 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    386 mg
  • Retinol - A vitamin:
    207 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    2066 micro
  • Lut-zea
    488 micro
Összesen 424 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.4 g

Zsír

  • Összesen
    123.8 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1938 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4506.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    345 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    1550 mg
  • Nátrium
    2174 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    543 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    841 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    776 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    233 micro
  • Kolin:
    1542 mg
  • Retinol - A vitamin:
    827 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    162 micro
  • β-crypt
    49 micro
  • Likopin
    8262 micro
  • Lut-zea
    1952 micro
Összesen 1691 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    550.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    189 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1009 micro
  • Lut-zea
    238 micro
Összesen 207 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük kb.180 fokra.
  2. A főtt tojásokat hosszában kettévágjuk, a tojássárgákat kiszedjük.
  3. A tojássárgát, a tejfölt, a sót, azőröltborsot, a tonhalat és az apróra vágott aszalt paradicsomot jól összekeverjük.
  4. Enyhén megpúpozva visszatöltjük a tojásokba. Ismét megpróbálunk egyegész tojást varázsolni a két félből. Baconnal körbetekerjük, ezrögzíti a két felet egymáshoz.
  5. Kiolajozott tepsibe tesszük, és forró sütőben addig sütjük, míg a bacon szépen megbarnul.
  6. Friss salátával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 748
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 87060
  • Feltöltés dátuma: 2009. február 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon finom meleg előétel. A tölteléket ízlés szerint lehet variálni. Párolt gombával is nagyon jó.

Hozzászólások (6)

Törölt felhasználó

 Hello Kiki!Nagyon tetszik ez a recept is(mint a toltott tojas),ki is probalnam,de aszalt paradicsomot nem lehet nalunk kapni,es ha kis mustart kevernek a tonhalhoz?Udv.

Törölt felhasználó

Szia! Elrontani biztosan nem fogja!!! üdv kiki

orsika05

nagyon finom és laktató is!!

libaláb

Elkészítettem, nagy sikere volt, köszi a remek receptet. :)

Törölt felhasználó

Nagyon szívesen! kiki

Törölt felhasználó

Másodszor is nagy sikert aratott, köszönöm a receptet!

Törölt felhasználó

Nagyon szívesen! Kiki

Hoborc

H??, de jó ötlet! Megyek is megcsinálom, köszi!

Törölt felhasználó

A család szerint hidegen még jobb, mint frissen. Szalonnát nem szabad sajnálni, hogy érezni lehessen az ízét. Salátával kit?n?!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek