Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült paradicsom Glaser konyhájából

Sült paradicsom Glaser konyhájából
Sült paradicsom Glaser konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Előételként vagy köretként húsok, halak mellé.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot megmossuk, kettévágjuk, egy tűzálló tálba tesszük.
  2. Meglocsoljuk az olajjal, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk az apróra vágott fűszerekkel (bazsalikom kivételével).
  3. Mindegyik fél paradicsomra két-két vékony fokhagymaszeletet teszünk.
  4. Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és 20 percig sütjük.
  5. Kivesszük a sütőből, és megszórjuk a durvára vágott bazsalikommal.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 134
elküldve: 3
receptkönyvben: 92
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült fűszeres paradicsom, fokhagymával sült paradicsom, csőben sült zöldfűszeres paradicsom

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

135
paradicsom 6 közepes db
olívaolaj 6 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
bazsalikom 12 levél