Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel
Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kolbász télen, nyáron is menő nálam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megfőzzük, megpucoljuk.
  2. Egy serpenyőbe teszünk zsírt, a krumplit beleszeleteljük.
  3. A kolbászokat rátesszük, megszurkáljuk.
  4. A paradicsomot, paprikát félbevágjuk, a gombáknak levágjuk a törzsét, belehelyezzük a serpenyőbe.
  5. A szalonnát bevagdaljuk, a krumplikra helyezzük, fűszerezzük.
  6. Megsütjük, és tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 004
elküldve: 2
receptkönyvben: 11
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült szalonna krumplival, szalonnás-kolbászos sült krumpli, szalonnás-kolbászos burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1008
sütnivaló kolbász 30 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
újkrumpli 40 dkg
kacsazsír 1 ek
hegyes erős paprika 1 db
csiperkegomba 20 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint