Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenóttal töltött csirkemell

Spenóttal töltött csirkemell
Spenóttal töltött csirkemell
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hasonló receptet látva egy közösségi oldalon jött a "mentes verzió" elkészítésének ötlete, a kivitelezés másképpen, laktózmentes hozzávalókkal történt a hűtőnk tartalma szerint.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótot a zsíron megpároljuk a fokhagymával, hozzáadjuk a tejfölt, és sózzuk ízlés szerint.
  2. A filéket bevagdossuk centis kihagyásokkal, sózzuk, majd a spenótos töltelékkel megtöltjük.
  3. Tetejére sajtot reszelünk, alufóliával fedjük, 180 fokon 15 percig, majd a fóliát levéve 10 percig sütjük a sajt pirulásáig.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 648
elküldve: 0
receptkönyvben: 148
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Brizsó

Mióta szakács: 2017.01.08.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spenótos csirke, sajtos-tejfölös csirkemell

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

683
spenót 10 dkg
csirkemell filé 50 dkg
tejföl 3 ek
0 ízlés szerint
sajt 15 dkg
fokhagyma 1 gerezd
kacsazsír 1 ek