Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-tejszínes penne

Spenótos-tejszínes penne
Spenótos-tejszínes penne
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a tésztát, és a spenóttal igazán tavaszi étellé válik :)

hozzávalók / 4 adag

  • 20 dkg spenót
  • 3 dl főzőtejszín
  • 3 db tömlős sajt (én a simát szoktam, de lehet ízesítettet is)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 szelet bacon
  • farfalle tészta
  • pici olaj
  • reszelt sajt a tetejére
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótleveleket megtisztítjuk, apróra vágjuk és egy tálba tesszük.
  2. Majd hozzáöntjük a tejszínt, a tömlős sajtot (amit előtte a mikróban fel szoktam olvasztani), a fokhagymát reszelve és egy pici sót. Ezt kézi robotgéppel összekeverjük. 
  3. Majd kevés olajon a felszeletelt bacont megpirítjuk, és hozzáöntjük az imént összeturmixolt tésztaszószt, egy rottyanásig főzzük.
  4. Farfelle tésztával összekeverjük, és reszelt sajttal a tetején tálaljuk.
  5. Jó étvágyat :)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 21
össznézettség: 46 777
elküldve: 6
receptkönyvben: 123
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Polett

Mióta szakács: 2013.05.01.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes-spenótos tészta, spenótos farfalle, spenótos-baconös tészta tejszínesen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!