Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos csirkemellpogácsa

Spenótos csirkemellpogácsa
Spenótos csirkemellpogácsa
55 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és ízletes étel, amit bármilyen körettel tálalhatunk.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Aki elkészíti, a bő forró olajat a saját serpenyőjéhez mérje. A sütéshez használt olaj mennyisége minden esetben edényfüggő!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kicsi kockákra vágjuk és egy nagyobb tálba tesszük. A spenótot enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. Hozzáöntjük a húshoz. Ezután beletesszük a tojást, a finomra aprított hagymát, összevágott fokhagymát, sót, borsot.
  2. Kézi mixerrel pépesre összedolgozzuk. Lágy masszát fogunk kapni!
  3. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat. A húsos masszából egy evőkanálnyit kiveszünk, beleejtjük a lisztbe. Megforgatjuk benne, és pogácsává lapítjuk.
  4. A kis húsos pogácsák mindkét oldalát bő, forró olajban ropogósra sütjük. Papírtörlőre szedjük, és jó melegen, tetszőleges körettel és salátával tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 32
össznézettség: 538
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
445 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spenótos fasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

318
csirkemell filé 30 dkg
spenót 10 dkg
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 1 gerezd
tojás 1 db
fekete bors 1 kk
0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
napraforgó olaj 0.6 dl