Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos casserole

Spenótos casserole
Spenótos casserole
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Készítsd el reggelire, és tuti nem éhezel meg ebédig.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótleveleket megmossuk, a hagymát felaprítjuk, és a petrezselymet aprítjuk. A sonkát kockákra vágjuk, a sajtot reszeljük. A felforrósított olajon megpároljuk a hagymát, hozzátesszük a sonkát, néhány kavarás után jöhet a spenót, ezt is kicsit megfonnyasztjuk.
  2. A tojásokat egy nagy keverőtálban felverjük, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a túrót, majd beleforgatjuk először a lisztet, utána a többi hozzávalót.
  3. A masszát vajjal kikent és kilisztezett cseréptálban 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük. Ha egy kicsit megemelkedett és megpirult a teteje, akkor készen van, tálalhatjuk.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 862
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tojásos reggeli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

343
olívaolaj 2 ek
tojás 5 db
tehéntúró 150 g
finomliszt 2 ek
prosciutto 100 g
spenót 100 g
újhagyma 5 db
cheddar sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint