Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgás-kukoricás sertésszűz rizzsel

Spárgás-kukoricás sertésszűz rizzsel
Spárgás-kukoricás sertésszűz rizzsel
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt otthon spárga, szűzérme, kukorica, egy kis koriander és 2 üres gyomor. Mihez lehet ilyenkor kezdeni? :) Szeretem az ilyen egyszerű, mégis laktató, de nem túl nehéz ételeket.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szűzérmét lehártyázzuk, csíkokra vágjuk, megsózzuk, és kevés olajon kb. 7-8 perc alatt fehéredésig sütjük. Ezután hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricakonzervet, és a sós vízben előre megfőzött, kb 3-4 centis darabokra vágott zöldspárgát, majd hozzákeverjük a mascarpone-t - kis vizet is önthetünk alá, ha sűrűnek találjuk. Amikor összeforrtak a hozzávalók, megízesítjük apróra vágott korianderrel.
  2. A párolt rizshez kevés olajon kicsit megforgatjuk a jázminrizst, megsózzuk, majd 1.7x annyi vízzel felöntjük. Megvárjuk, amíg felforr, majd levesszük a legkisebb fokozatra a hőforrást, és lefedve 15 perc alatt készre pároljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 425
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mesél a konyha

Mióta szakács: 2019.06.03.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

jázminrizs, spárga, szűzérme, mascarpone

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

886
sertésszűz 0.5 kg
csemegekukorica 20 dkg
zöldspárga 8 közepes db
koriander 1 csokor
mascarpone 20 dkg
rizs 50 dkg
víz 8 dl
2 kávéskanál
napraforgó olaj 2 ek