r
Nosalty Logó

Spagetti paradicsomszósszal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
BeaMargit
Spagetti paradicsomszósszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 793 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 3171 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 261 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.8 g

Zsír

  • Összesen
    29.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1806.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    531 mg
  • Nátrium
    950 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    138 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    229 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7191 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 793 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171 g

Zsír

  • Összesen
    118.6 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    377 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7227.2 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    364 mg
  • Kálcium
    525 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    374 mg
  • Foszfor
    2123 mg
  • Nátrium
    3799 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    348.1 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    552 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    259 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    985 micro
  • Kolin:
    460 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    916 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 3171 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    594.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    312 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2364 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 261 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kockára vágott hagymát az olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, megsózzuk, és puhára pároljuk. Ha elfövi a levét és még nem puha, kis víz hozzáadásával tovább sütjük.
  2. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a leveskockát, a paradicsomlevet, a cukrot és az oreganot. Pár perc alatt összerotyogtatjuk.
  3. Közben sós vízben megfőzzük a spagettit.
  4. Amikor kész, tányérra tesszük, és meghintjük egy kevés reszelt sajttal.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1059
  • Feltöltés dátuma: 2016. október 31.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Spagetti paradicsomszósszal
BeaMargit 4 recept

Egyik délelőtt nem volt kedvem az üzletbe menni, pedig spagettit óhajtottam szósszal. Így elkészítettem otthoni hozzávalókból.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?

Masszi- Rigó Csilla

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.